légTÉR Mokkatábor 2014-ben is!

légTÉR Mokkatábor 2014-ben is!

Kedves Érdeklődők!

A MOKKA tábor 2014. júli. 28- aug. 1-ig tartó időponja és

2014. aug. 4-8-igt tartó tábori időpontja is beteltelt.

Így a mai naptól érkező jelentkezőket már nem tudjuk fogadni. 

Megértésüket köszönjük!

a szervezőség

 

 

MOKKA TÁBOR  -  légTÉR 

Időpont: 2014. augusztus 4-8-ig  (naponta 9.00-16.00 óráig)

Program: Témánk ismét a tér, az építészet, a természet és a körülöttünk mozgó világ megismerése. Komplex művészeti programunkban egy héten át együtt gondolkodunk, tervezünk, dolgozunk és játszunk. Az építészet, az ipar- és a képzőművészet eszközeivel valósítjuk meg elképzeléseinket, makettezünk és építkezünk a természetben.  Idei kiemelt témánk: a négy őselem vagyis a víz, a föld, a tűz és a levegő. A tábor utolsó napján kiállítást készítünk, ennek bemutatására minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

Gyermekfelügyeletet biztosítunk a tábor helyszínén reggel 7.30 órától táborkezdésig és délután 16.30 óráig.

Jelentkezés, bővebb információ: A táborra jelentkezni lehet e-mailben 2014. július 15-ig az alábbi e-mail címen:mokkagyor@gmail.com

A táborral kapcsolatos részletes tájékoztatót e-mail-ban küldik a  szervezők, továbbá ide várunk minden érdeklődő levelet és kérdést a programmal kapcsolatban. Telefonon történő bejelentkezést nem áll módunkban elfogadni! 

Honlap: www.mokka.org.hu - itt érdekes információk találhatók a korábbi táborokról.

Résztvevők: két csoportban dolgozunk, ennek megfelelően 7-10 és 11-14 éves gyerekeket várunk. A csoportok létszáma: 15-25 fő.

Táborvezetők: a Kocka Művészeti Egyesület és a MOKKA Alkotócsoport tagjai, iparművészek és művészet-oktatók valamint a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének oktatói és hallgatói. 

Helyszín: Építész Műteremház (Széchenyi Egyetem, Épülettervezési Tanszék) - 9026 Győr, Hédervári u. 1.

Részvételi díj: 21.000 Ft/fő. Az egész napos tábor díja az ebédet és az uzsonnát is tartalmazza. Kedvezmény testvérek estén: egy gyermek a teljes összeget fizeti, a többiek 1.000 Ft/fő kedvezményt kapnak.

Mindenkit szeretettel vár várunk!

Címkék: