Önkormányzati pályázaton honlap fejlesztést nyertünk

Önkormányzati pályázaton honlap fejlesztést nyertünk

Győr Megyei Jogú Város Önkörmányzatánál a társadalmi szervezetek, alapítványok támogatására szolgáló pályázati keretből nyert a KOCKA Művészeti egyesület honlapfejlesztésre 80.000 Forintot.  A támogatás segítségével létre hoztuk a www.mokka.org.hu honlapot. A fejlesztéssel eljutottunk a rendszerszerű alkalmazásig, de pillanatnyilag feltöltés alatt áll, ezért nem teljes adatbázist tartalmaz. A következő hónapok alatt fogjuk az elmúlt évek összegyűlt szakmai anyagait is feldolgozni és archívumként feltölteni, ami elég sok időt igényel.

A KOCKA Művészeti Egyesület életében hatalmas minőségi előrelépést jelent a honlap elkészülte. Az oldal nagyban hozzájárul a velünk kapcsolatban lévő  iparművészek, pedagógusok, művelődés szervezők, dráma pedagógusok és ifjúsági szakemberek  aktív kommunikációjához.

Szolgáltatásként egy szótárt is szeretnénk létrehozni, amely tanítási-, tanulási segédletek és különböző nonformális pedagógiai segédletek letöltését teszi lehetővé bővülő rendszerben. Ide nem csak saját anyagainkat szeretnénk feltölteni, hanem igazi ötletbörzeként, egy előzetes lektorálás után, más kollégák hasonló anyagait is feltesszük majd.

A forma és funkció elvét szem előtt tartva, úgy gondoljuk, hogy az Önök támogatásával egy könnyen és egyértelműen kezelhető honlapot tudtunk létrehozni. Rendezvényeink elsőszámú látogatói, a kisiskolások mellett a pedagógusokra és szülőkre is gondoltunk.

Terveink szerint nemcsak a saját és a side projetként működő MOKKA alkotó csoportjának programjait, hanem a képző és iparművészethez kapcsolódó oktatási programokat, kiállításokat, alkotó táborokat is népszerűsít majd ezen a fórumon.

Feltett célunk, hogy a győri civil élet központi magja legyük a cibertérben is.

Olyan rendhagyó művészeti, olykor közművelődési feladat ellátását is a nyilvánosság elé tárhatjuk ezen a plusz platformon, mely elősegíti a helyi közösségek aktivizálását és a kulturális alapismeretek bővítését.

Önkormányzati pályázaton honlap fejlesztést nyertünk
Önkormányzati pályázaton honlap fejlesztést nyertünk