Táborozz velünk idén nyáron is a MOKKA táborban!

Táborozz velünk idén nyáron is a MOKKA táborban!

Gyere és táborozz velünk a TÉRMORZSOLÓ MOKKA táborban! A KOCKA Művészeti Egyesület és a Széchenyi Egyetem Építész Tanszéke közös szervezésében, a Gyermekek Háza támogatásával szervezi meg a MOKKA alkotótábort 7-14 éves gyermekek számára. Várunk szertettel Tér-Rend-Szerelni!

Cím: Tér-Rend-Szer TÉRMORZSOLÓ MOKKA tábor
Időpont: 2012. aug. 6-10-ig
Helyszín: Építész Műteremház SZE Építésztanszék, Győr, Hédervári u. 1.
Téma: Természet – Építészet
Részvevők: 7-14 éves iskolások, részvételi díj: 16.500.-

Idén is az építészet világában kalandozunk, Témánk a tér, a rend és rendetlenség lesz. Keressük a környezetünkben működő sokféle szervező erőt - legyen az egy fuvallat, egy hang, egy illat, egy anyag vagy a fény játéka. Megfogjuk, megismerjük és hasznosítjuk őket, játszunk velük - a vízimalomtól a szélkeréken át sok példát ismerünk, s mi saját erő-műveinket alkotjuk meg. Megvizsgáljuk, ezek az erők mi alapján működnek és rendeződnek.
Rendet csinálni vajon egyszerűbb mint igazi nagy káoszt? Hányszor hallod otthon anyutól: Rakj rendet a szobádban! Mi most nemcsak a házban, hanem a környezetünkben, a természetben keressük a rendszert, és alakítjuk, szelídítjük a rendetlenséget. Mindezt a képzőművészet, az építészet és a tervezés eszközeivel. Alkotásaink, terveink és modelljeink öt napon keresztül alakulnak velünk együtt. Együtt dolgozunk az egyetem hallgatóival, akik művésztelepen vesznek részt, közös alkotásokat és párhuzamos munkákat készítünk velük.
A héten készült alkotáaokból kiállítást rendezünk a Műteremházban és környékén. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. Munkánkban segítségünkre lesznek a MOKKA csoport művészein kívül a Széchenyi Egyetem építész tanszékének tanárai és hallgatói.

Az egész napos tábor díja az ebédet és az uzsonnát is tartalmazza.
Kedvezmény – testvérek estén: egy gyermek a teljes összeget fizeti, a többiek 1.000 Ft/fő kedvezményt kapnak.
Minden nap 9-től 16 óráig tart a tábor, de reggel 7.30-tól biztosítunk a helyszínen gyerekfelügyeletet délután 16.30-ig.
A táborba a részvételi díj felének, vagy teljes összegének befizetésével lehet jelentkezni a Gyermekek Háza portáján 2012. július 27-ig. Telefonon történő bejelentkezést nem áll módunkban elfogadni.
Minimum létszám a csoportokban: 15 fő, maximum létszám 25 fő.

Szeretettel várunk: Varga Katalin kézműves, Váray Ibolya Anna formatervező, Cseh András építész egyetemi tanársegéd, Tolnay Imre festőművész, Dobó Eszter kézműves, Kurcsis Petra művelődésszervező

a MOKKA csoport

 

Címkék: